Okulumuzun 10. sınıf okuma grubu "Önder Kitap Yarışması" kapsamında "Biladüşşam" kitabının tahlilini yaptılar.

Öğretmenlerimiz Recep Boz ve Zeynep Barış'a teşekkür ederiz.

Okulumuzun 8. sınıf öğrencileri rehberlik faaliyetleri kapsamında Mehmet Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Öğretmenlerimiz Necati Güngör, Betül Kara ve Ayşenur Şafak'a teşekkür ederiz.

Okulumuzun 8/A-B-C sınıflarının dönemin ilk, yılın 6. deneme sınavları; 11 ve 12. sınıf öğrencilerinin de 2. dönem 1. deneme sınavları gerçekleştirildi.

Rehber öğretmenlerimiz Necati Güngör ve Burak Kaplan'a teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümünde öğrencilerimiz Görsel Sanatlar öğretmenimiz Ayşe Erdem ile sıcak renklerle resim çalışmaları gerçekleştirdiler.

Okulumuzun ortaokul bölümünde öğrencilerimiz Türkçe dersinde Gençlerle Namaz kitabını okuma etkinliği gerçekleştirdiler.

Türkçe öğretmenimiz Hasan Kocaboğa'ya emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuzun 12-B sınıfı öğrencisi Muhammed Eroğlu, ilçe düzeyinde düzenlenen Maziden Atiye Şiir Okuma Yarışması'na katılmıştır.

Öğrencimize başarılar dileriz.

Okulumuzun 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik Prof. Dr. Mehmet İpşirli, Dr. Coşkun Yılmaz ve İslami Eserler Müze Müdürü Ekrem Aytar tarafından "Tarihin Kalbine Yolculuk" konulu semineri verilmiştir.

Okulumuzun Anasınıfı bölümünde gerçekleştirilen "Haftanın Çocuğu" etkinliğinde Hiranur Kızıltaş ilk günkü görevini başarıyla tamamlamıştır.

Öğrencimizi tebrik ederiz.

Okul mescidimizde ikinci dönemin ilk cuma namazı programında 6 Şubat deprem şehitlerimiz için 9-C sınıfı öğrencilerimizden Abdülbasit el-Halil Yasin-i Şerif okudu; akabinde cuma namazı eda edildi.

Okulumuz otuz dokuz ilçemizin matematik zümre başkanlarını il zümre toplantısı kapsamında ağırladı.

Emeği geçen matematik zümre başkanımız Mesut Şahin'e teşekkür ederiz.

Okulumuzun 8. Sınıf öğrencileri Necati Güngör ve Oğuzhan Yüksel hocalarımız ile birlikte Rehberlik faaliyetleri kapsamında Necmettin Erbakan Fen Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

6 Şubat depreminde şehit olan vatandaşlarımız için Bağcılar Çiftlik Merkez Camii'nde hafız öğrencilerimiz tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti yapılarak dualar edildi.

Okulumuzun lise bölümü öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Harezmi Eğitimi kapsamında arduino çalışmaları gerçekleştirdiler.

Okulumuzun anasınıfı bölümü öğrencileri uzaya giden ilk Türk Alper Gezeravcı'yı izleyerek geleceğin astronotları oldular.

Okul mescidimizde İsra ve Mirac hadisesi üzerine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hakan Uygur öncülüğünde öğrencilerimiz ile birlikte sohbet edildi ve Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Ayrıca "Kur’an-ı Anlamaya Doğru" bilgi yarışmasının ilk sınavı gerçekleştirildi.