Okulumuzun ortaokul bölümünde "İstiklal Marşı'nı Okuma Yarışması" düzenlendi.

Yarışmanın birincisi Yakup Ufacıkpınar, ikincisi Ömer Faruk Karataş ve üçüncüsü Muhammet Ali Demir isimli öğrencimiz olmuştur.

Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Türkçe dersi öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul bahçemizde deneme sınavları ve pi günü yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 10. sınıf okuma grubu "Önder Kitap Yarışması" kapsamında "Afrika" isimli kitap üzerine tahlil çalışması gerçekleştirdiler.

Öğretmen ve öğrencilerimiz her hafta 1 kitabı okuyup değerlendirerek yarışmaya hazırlanmaktalar.

Recep Boz hocamıza ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencilerinin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hakan Uygur öncülüğünde mukabele okumaları devam ediyor.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri rehberlik faaliyetleri kapsamında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Faaliyetin gerçekleşmesine katkıda bulunan rehberlik öğretmenimiz Necati Güngör ile Bağcılar Belediye başkanı sayın Abdullah Özdemir'e teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümünde öğretmenlerimiz öncülüğünde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" programı düzenlenmiştir.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümünde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" programı düzenlenmiştir.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümü öğrencilerinin İHL Meslek Dersleri zümremizin öncülüğünde mukabele okumaları devam ediyor.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 10. sınıf okuma grubu "Önder Kitap Yarışması" kapsamında kitap tahlil çalışması gerçekleştirdiler.

Recep Boz hocamıza teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü matematik zümresi tarafından "Pi Günü" etkinliği düzenlendi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü deneme sınavında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz Muammer Akgül tarafından başarı belgeleri takdim edildi.

Rehberlik öğretmenimiz Necati Güngör'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümü öğretmen ve öğrencileri, okul müdürümüz sayın Muammer Akgül'ün de katıldığı "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü" konulu program gerçekleştirdiler.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 8 ve 12. sınıflarına yönelik Bağcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Bağcılar Belediyesi'nin katkılarıyla YKS ve LGS deneme sınavları gerçekleştirildi.

Emeği geçen rehberlik öğretmenlerimiz Necati Güngör ve Burak Kaplan ile görevli tüm öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuzun 10. sınıf okuma grubu "Önder Kitap Yarışması" kapsamında Cahit Zarifoğlu'nun "Sütçü İmam" eserinin tahlilini yaptılar.

Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğretmen ve öğrencileri, okul müdürümüz sayın Muammer Akgül'ün de katıldığı "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü" konulu program gerçekleştirdiler.