Anasınıfı bölümü öğrencilerimiz Yerli Malı Haftası vesilesiyle Okul müdürümüz Muammer Akgül ve müdür yardımcımız Muhammed Körpe'yi vitamin bahçesi olan meyveler ile ziyaret ettiler.

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri ile birlikte tarihi yarımada ile boğaz gezisine katılmıştır.

Belediye Başkanımız Abdullah Özdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Yılmaz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Okulumuz lise bölümünde Edebiyat ile İHL Meslek öğretmenlerimiz öncülüğünde "Filistin" konulu program düzenlendi.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde karakalem çalışmaları gerçekleştirdiler.

Okulumuzun Anasınıfı bölümü öğrencileri ile birlikte akvaryum gezisi düzenlenmiştir.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümü öğrencilerine yönelik mesleki seminer çalışmaları devam ediyor.

İHL Meslek dersleri zümremize teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümü öğrencilerine yönelik uygulanan Harezmi Eğitim Modeli tüm hızıyla devam etmektedir.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri Görsel Sanatlar dersinde ışık ve gölgelendirme çalışmaları yaptılar.

Liselere Giriş Sınavı'na hazırlık kapsamında okulumuzun 7. sınıflarının 3. ve 8. sınıflarının 4. deneme sınavları yapıldı.

Rehber öğretmenimiz Necati Güngör başta olmak üzere görevli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 12. Sınıf öğrencileri için etüt sınıfı açıldı.

Emekleri için Rehberlik öğretmenimiz Burak Kaplan'a teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise ve ortaokul bölümlerinde 2023-24 eğitim ve öğretim yılı 1. Dönem veli toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Toplantılara katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzda veli toplantısı öncesi Okul Müdürümüz Muammer Akgül başkanlığında öğretmenler ile kısa bir toplantı gerçekleştirilmiştir.

Okulumuzun lise bölümü öğrencilerine yönelik İmam Hatip Meslek Zümremiz tarafından mesleki eğitim semineri düzenlenmiştir.

Seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Bilal Koçtemiz ve Recep Boz hocalarımıza teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencilerine yönelik "İHH Yetim Kardeş Projesi" tanıtım semineri gerçekleştirildi.

Seminerin gerçekleşmesinde emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hakan Uygur'a teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümü öğretmen ve öğrencileri Harezmi Eğitim Modeli kapsamındaki çalışmalarına başladılar.

Öğretmen ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileriz.