İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Okulumuzun lise ve ortaokul bölümü öğrencileri, öğretmenleri öncülüğünde "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü" konulu pano çalışmaları gerçekleştirdiler.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun ortaokul ve lise bölümlerinin "2. Dönem 1. Ortak Sınav Takvimleri" belli oldu.

Aşağıdaki görsellerden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri "Bilişim Teknolojileri ve Yazılım" öğretmenleri öncülüğünde 08-14 Mart "Bilim ve Teknoloji Haftası" konulu pano çalışması gerçekleştirdiler.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri tüm kademelerde liselere giriş sınavına hazırlık kapsamında deneme sınavı oldular.

Rehber öğretmenimiz Necati Güngör ve görevli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun öğrencilerine yönelik Bağcılar Belediyesi arama kurtarma ekipleri tarafından afet konulu seminer verilmiştir.

Mrt

Okulumuzun 12. sınıf öğrencilerine yönelik üniversite sınavına hazırlık kapsamında ikinci dönem ikinci deneme sınavı gerçekleştirildi.

Mrt

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte tarihi yarımada gezisine katıldılar.

Bagimder ve öğretmenlerimize katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzun lise bölümü öğrencileri "İstanbul'u Okuyorum" ve "Yaşın Kadar Oku" projeleri kapsamında Rami Kütüphanesi ve Rahmi M. Koç Müzesi'ne gezi gerçekleştirdiler.

Öğretmenlerimiz Sümeyra Kamuş, Semanur Karabulut ve Zeynep Barış ile gezinin gerçekleşmesine katkıda bulunan Bağcılar Belediye Başkanı sayın Abdullah Özdemir'e teşekkür ederiz.

BAGİMDER
başkanı Hasan Hüseyin Dönmez ve yönetim kurulu okulumuzu ziyaret ettiler.

Ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bağcılar Gençlik Merkezi rehber öğretmenleri tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik YKS moral ve motivasyon çalışmaları konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Şbt

Okulumuzun basketbol takımı İstanbul Valiliği tarafından düzenlenen Petrol Ofisi Spor Kulüpleri Ortaokullar Arası Basketbol Turnuvası'nda 3. oldu.

Beden Eğitimi öğretmenimiz Oktay Aksu ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Arapça dersi öğretmenimiz Sümeyye Bayır tarafından okulumuzun yabancı uyruklu öğrencilerine yönelik eğitim sürecinde yaşanan sorunlar ve çözümleri konulu seminer gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzun 10. sınıf okuma grubu "Önder Kitap Yarışması" kapsamında "Filistin" kitabının tahlilini yaptılar.

Öğretmenimiz Recep Boz'a teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 12. sınıf öğrencileri ile birlikte Bursa gezisi gerçekleştirdi.

Tüm öğretmenlerimiz ile Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir'e geziye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun 7-C sınıfı "Evsel Atıklar ve Geri Dönüşüm Ünitesi" kapsamında okul bahçemizdeki atıkları geri dönüştürülebilir şekilde ayrıştırıp topladılar.