Okulumuzun lise ve ortaokul bölümlerinde 2023-24 eğitim ve öğretim yılı 2. Dönem veli toplantıları gerçekleştirilmiştir.

Toplantılara katılım sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümünde düzenlenen futbol turnuvasında rakiplerini mağlup eden 5-A, 6-C ve 7-B sınıfları şampiyon oldular.

Şampiyon olan sınıflarımızı başarılarından ötürü tebrik ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri LGS'ye hazırlık kapsamında deneme sınavı oldular.

Rehberlik öğretmenimiz Necati Güngör ve görevli öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümünde düzenlenen masa tenisi turnuvasında 12/A sınıfından Ali Byerikbol 1., 11/A sınıfından Yussef Jawhar 2. ve 9/A sınıfından Celal Doğan 3. olmuştur.

Başta ilk 3'e girip ödüllerini almaya hak kazanan öğrencilerimiz olmak üzere turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ayrıca Ahmet Öznalçın, Levent Demir, Burak Kaplan ile emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul ve lise bölümlerinin tüm kademelerinin 2. dönem 2. ortak sınav takvimleri belli oldu.

Aşağıdaki görsellerden sınav takvimleri ile ilgili bilgi edinebilirsiniz.

Din Öğretim Genel Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu imam hatip ortaokullar arası muhafızlık yarışmasında hafız öğrencimiz Ahmet Bilgili 4. olmuştur.

Öğrencimizi ve hocalarımızı tebrik ederiz.

Okulumuzun lise bölümü öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Harezmi Eğitimi kapsamında arduino çalışmaları gerçekleştirdiler.

Okulumuzun lise bölümünde öğretmenlerimiz öncülüğünde sınıflar arası voleybol turnuvası düzenlenmiştir.

Okulumuzun mescidinde imamlık-vaizlik mesleğine hazırlık uygulamalarımız devam ediyor.

Nis

Okulumuzun anasınıfı bölümü öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladılar.

Nis

Okulumuzun bahçesinde Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çim biçme çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Bağcılar Belediyesi'ne emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun lise bölümünde Levent Demir ve Ahmet Öznalçın öğretmenlerimiz öncülüğünde masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Nis

Okulumuzun ortaokul bölümü 7 ve 8. sınıf öğrencileri liselere giriş sınavına hazırlık kapsamında deneme sınavı oldular.

Rehber öğretmenimiz Necati Güngör ve görevli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun ortaokul bölümü 6. sınıf öğrencileri, Görsel Sanatlar dersinde Ayşe Erdem öğretmenleri ile birlikte form çalışması gerçekleştirdiler.

Nis

Okulumuzun lise bölümü öğrencileri tarafından bahçemizdeki ağaçların diplerinin havalandırılması çalışmaları gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.