Ortaokullar için 30 Kasım - 06 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Uzaktan Eğitim Yayın Programı belli oldu.

Aşağıdaki görsellerden detaylara ulaşabilirsiniz.

23 Kasım'dan itibaren geçerli olacak EBA sınıf bazlı zaman çizelgesi belli oldu.

Aşağıdaki görselden detaylara ulaşabilirsiniz.

6 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan 2020 Yılı İOKBS, 5 Eylül 2020 Cumartesi tarihine ertelenmiştir.

Değerli velilerimiz okul sağlığı tarama programı geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

Randevu oluşturulmuş olsa bile ikinci bir duyuruya kadar sağlık kuruluşlarına gidilmemesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuru süresi 24 Şubat 2020 Pazartesi'ye kadar uzatıldı.

Daha önce 17 Şubat'ta sona ereceği duyurulan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları için Elazığ merkezli depremden etkilenen bölgelerde yarıyıl tatilinin uzatılması nedeniyle Türkiye genelinde 24 Şubat 2020 Pazartesi gününe kadar ek süre verildi.

Ock

Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi & Ortaokulu 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı I. Dönem Karne Töreni saat 09:30'da gerçekleştirilecektir.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim yılı Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu I. Dönem Veli Toplantısı, 30 Kasım 2019 Cumartesi günü saat 13:30'da okulumuzda gerçekleştirilecektir.

Velilerimiz velisi oldukları öğrencilerimizin eğitim gördükleri sınıflarda toplantılara iştirak edeceklerdir.

Ekm

Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul-Aile Birliği yıllık olağan genel kurul toplantısı 22 Ekim 2019 Salı günü saat 11:00'da okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirilecektir.

Çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci toplantı, bir sonraki gün olan 23 Ekim 2019 Çarşamba günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

Saygıdeğer velilerimizin katılımını rica ederiz.

Eyl

Mezun öğrencilerimizden kullanmış oldukları TYT-AYT kitaplarını ihtiyaç sahibi öğrencilerimize verilmek üzere okulumuzun rehberlik servisine getirmelerini önemle rica ediyoruz.

Eyl

Öğrencilerimiz 19-23 Eylül tarihleri arasında Destekleme ve Yetiştirme Kursları için E-Kurs sistemi üzerinden ders başvurusu yapabilirler.

Kurslarımız haftasonu olacaktır.

21.12.2018 tarihinde saat 10:30´da okulumuzun konferans salonunda İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Veli Akademileri projesi kapsamında velilerimize "Hijyen ve Sağlıklı Beslenme" konulu seminer verilecektir.

Okulumuz ders başlangıç ve bitiş saatlerinde değişikliğe gitmiştir.

İkinci bir duyuruya kadar değişiklik yapılan saatler geçerli olacaktır.