Milli Eğitim Bakanlığı tarafından İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Detaylı bilgiye aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular 4 Şubat-2 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

2021 Yükseköğretim Kurumları Sınavı (2021-YKS), 26-27 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Açık Öğretim Ortaokulu ve Lisesi kayıt ve sınav takvimi açıklanmıştır.

Aşağıdaki görselden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Ock

ÖSYM 2021 yılı Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 26-27 Haziran tarihlerinde yapılacağını açıkladı.

Ock

Dünyanın en büyük havacılık festivallerinden olan ve ayakları yerden kesen TEKNOFEST heyecanı, yeniden başlıyor.

Toplumun tamamında teknoloji ve bilim konusunda farkındalık oluşturmayı, Türkiye'nin bilim ve mühendislik alanlarında yetişmiş insan kaynağını artırmayı hedefleyen TEKNOFEST, gençlerin geleceğin teknolojileri üzerinde çalışmalarını desteklemek için Roket'ten Otonom Sistemlere, Yapay Zeka'dan Sualtı Sistemleri'ne kadar 34 farklı kategoride Türkiye tarihinin en büyük ödüllü Teknoloji Yarışmaları bulunmaktadır.

Ock

Ortaokul ve liselerde Din, Ahlak ve Değerler alanı seçmeli dersler seçim süreci 04-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Ortaokul öğrencileri için 28 Aralık 2020 - 03 Ocak 2021 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Lise öğrencileri için 28 Aralık 2020 - 03 Ocak 2021 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "5-8 ve 9-12 Sınıf Düzeylerinde Etkileşimli Kitaplar" yayımlandı.

Lise ve Ortaokul bölümü öğrencilerimiz etkileşimli kitaplara aşağıdaki bağlantıya tıklayarak MEB internet sitesinden ulaşabilir.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından "Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınava Yönelik Aralık Ayı Örnek Soruları" yayımlandı.

Ortaokul bölümü öğrencilerimiz örnek sorulara aşağıdaki bağlantıya tıklayarak MEB internet sitesinden ulaşabilir.

Uzaktan eğitime destek olmak amacıyla MEB tarafından hazırlanan çalışma fasiküllerinin 3. üniteleri yayımlandı.

Ortaokul bölümü öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak MEB internet sitesinden ulaşabilir.

Sayın velilerimiz, kan bağışının öneminin arttığı bu zorlu günlerde sizleri de aşağıdaki görsellerde belirtilen yer ve tarihlerde kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz.

Kayıt ve bilgi için 0536 636 12 09 numaralı telefon üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Ortaokul öğrencileri için 21-27 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Lise öğrencileri için 21-27 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.