Ortaokul öğrencileri için 14-20 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Lise öğrencileri için 14-20 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı Bağcılar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu I. Dönem Veli Toplantıları, 12 Aralık 2020 Cumartesi günü 11:00-15:00 saatleri arası ZOOM programı üzerinden ONLINE (UZAKTAN) olarak gerçekleştirilecektir.

Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz iletişim grupları aracılığıyla toplantı ID ve şifrelerini velilerimiz ile paylaşacaktır.

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi I. Dönem Veli Toplantıları, 13 Aralık 2020 Pazar günü 11:00-15:00 saatleri arası ZOOM programı üzerinden ONLINE (UZAKTAN) olarak gerçekleştirilecektir.

Ortaokul öğrencileri için 7-13 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Lise öğrencileri için 7-13 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Konu Kazanımlı Haftalık Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Uzaktan eğitime destek olmak amacıyla MEB tarafından hazırlanan çalışma fasiküllerinin 2. üniteleri yayımlandı.

Ortaokul bölümü öğrencilerimiz 3 bin 500 soruluk kaynak desteğine aşağıdaki bağlantıya tıklayarak MEB internet sitesinden ulaşabilir.

Ortaokullar için 30 Kasım - 06 Aralık 2020 tarihleri arası EBA TV Uzaktan Eğitim Yayın Programı belli oldu.

Aşağıdaki görsellerden detaylara ulaşabilirsiniz.

23 Kasım'dan itibaren geçerli olacak EBA sınıf bazlı zaman çizelgesi belli oldu.

Aşağıdaki görselden detaylara ulaşabilirsiniz.

6 Haziran 2020 Cumartesi günü yapılması planlanan 2020 Yılı İOKBS, 5 Eylül 2020 Cumartesi tarihine ertelenmiştir.

Değerli velilerimiz okul sağlığı tarama programı geçici bir süreliğine ertelenmiştir.

Randevu oluşturulmuş olsa bile ikinci bir duyuruya kadar sağlık kuruluşlarına gidilmemesi gerektiğini bilgilerinize sunarız.

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) başvuru süresi 24 Şubat 2020 Pazartesi'ye kadar uzatıldı.

Daha önce 17 Şubat'ta sona ereceği duyurulan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı başvuruları için Elazığ merkezli depremden etkilenen bölgelerde yarıyıl tatilinin uzatılması nedeniyle Türkiye genelinde 24 Şubat 2020 Pazartesi gününe kadar ek süre verildi.