Kalite Takip Sistemi

Haz

Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı kapsamında, okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte birçok tarihi ve dini mekanları bünyesinde barındıran Bursa şehrine gezi düzenleyerek öğrenci ve öğretmenlerimize bilgi, kültür ve tecrübe aktarımı sağlanmıştır.

Haz

"Genç Kaşifler" müze ile yerinde eğitim ve "Kadim Şehirler Mukaddes Mekanlar" etkinlik uygulama kılavuzları doğrultusunda müze, tarihi mekan ve doğal varlık gezileri düzenlenerek, gezilen mekanlar ile ilgili öğrencilerimiz tarafından gezi yazıları yazılmış; bu gezi yazıları kullanılarak pano çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı kapsamında, okulumuzun lise bölümü öğrencileri kendi sınıflarına ait hobi bahçeleri oluşturdular.

Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanı kapsamında, okul müdürümüz, müdür yardımcılarımız, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte bilim, tarih, medeniyet ve kültürel mirasımıza yönelik Bursa şehrimize gezi düzenleyip Teknofest etkinliğine katılım sağladık.

Bursa şehrimize ait tarihi konaklar, dini mimariler, kültürel mirasın yanı sıra doğal güzellikleri de içine alan bir program dahilinde Tophane, Ulu Camii, Kapalıçarşı, Emir Sultan Türbesi, Panorama 1326 ve Cumalıkızık Köyü gezilmiştir.

Ayrıca müdür yardımcılarımız, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte ülkemizin bilim ve teknoloji alanında geldiği noktayı görebildiğimiz Teknofest etkinliğine katıldık.

Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı kapsamında, okulumuzun lise ve ortaokul bölümlerinin sunduğu imkanları içeren bilgilendirici afişleri başta internet sitemiz olmak üzere tüm veli ve öğrencilerimizin takip ettikleri sosyal medya hesaplarımızda paylaşarak tanıtım faaliyetimizi gerçekleştirdik.

Değerler Eğitimi kapsamında, okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri arasında "Hayırda Yarışanlar" etkinliği gerçekleştirildi.

Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz kendi istekleriyle gerek yiyecek gerekse de kırtasiye malzemelerini birbirlerine hediye ederek kendi aralarında yardım ve paylaşma zinciri oluşturmuşlardır. Böylece hayırda yarışmanın kolaylığına da vurgu yapılmıştır.

Etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanı kapsamında, öğretmenlerimiz sosyal etkinlik anlamında kahvaltıda biraraya geldiler.

Öğretmenlerimizin birlikte vakit geçirmesine ve aralarındaki bağı kuvvetlendirmesine vesile olan etkinliğimizi düzenleyen okul idaremize teşekkür ederiz.

Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı kapsamında, okulumuzun lise ve ortaokul son sınıf öğrencilerine yönelik ailelerin sosyoekonomik şartları göz önünde bulunurularak ara dönem kurs programı planlanmış; öğretmen ve öğrenci bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilmiş ve uygulanmaya başlanmıştır.

Program kapsamında öğrencilerimize yönelik belirli zaman aralıklarında sınavlara hazırlık kapsamında deneme sınavları yapılmaktadır.

Nis

Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı kapsamında, okulumuzun koridorlarına öğrencilerimize yönelik masaları ile birlikte satranç takımları yerleştirilmiştir.

Nis

Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı kapsamında, okulumuzda "Kadir Gecesi" programı düzenlendi.

Mustafa Şaroğlu isimli öğrencimizin Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Kadir Gecesi'nin önemi üzerine konuşmalar yapıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Öğretmen ve Eğitim Yöneticileri Alanı kapsamında, lise ve ortaokul bölümü öğretmenlerimiz "Okulda Karşılaşılan Sorunlar ve Çözüm Önerileri" konulu toplantı gerçekleştirdiler.

Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Alanı kapsamında, okulumuzda Ramazan Ayı münasebetiyle "Mani Yazma Yarışması" düzenlenmiştir.

Kazanan mani davul eşliğinde öğle teneffüsünde okulumuzun bahçe ve binası içinde söylenerek tüm öğrencilerimizle paylaşılmıştır.

Eğitim Ortamları ve Fiziki İmkanlar Alanı kapsamında, lise ve ortaokul bölümü öğrencilerimiz öğretmenleri öncülüğünde "Günümüz Şair-Yazarlarının Hayatı ve Eserleri" konulu pano çalışmaları gerçekleştirdiler.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Akademik Gelişim, Kariyer Planlama ve Üniversiteye Hazırlık Alanı kapsamında, rehberlik servisimizin öncülüğünde sınava girecek olan 8 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik koçluk sistemi uygulanmaktadır.

Koçluk sisteminde yer alan öğretmen ve öğrencilerimizin plan, program ve eğitim metotları hazırlanmıştır.

Bunun dışında okulumuz tarafından 8 ve 12. sınıf öğrencilerimize yönelik lise ve üniversite tanıtım gezileri ile birlikte deneme sınavları düzenlenmektedir.

Öğrenci Mesleki Gelişim Alanı kapsamında, okulumuzun lise bölümünde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" programı düzenlendi.

Ayrıca öğrencilerimiz "18 Mart Çanakkale Zaferi" konulu pano çalışması gerçekleştirdiler.

Programda ve pano çalışmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.