Nis

Okulumuzun anasınıfı bölümü öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutladılar.

Nis

Okulumuzun bahçesinde Bağcılar Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından çim biçme çalışmaları gerçekleştirilmiştir.

Bağcılar Belediyesi'ne emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun lise bölümünde Levent Demir ve Ahmet Öznalçın öğretmenlerimiz öncülüğünde masa tenisi turnuvası düzenlendi.

Nis

Okulumuzun ortaokul bölümü 7 ve 8. sınıf öğrencileri liselere giriş sınavına hazırlık kapsamında deneme sınavı oldular.

Rehber öğretmenimiz Necati Güngör ve görevli öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun ortaokul bölümü 6. sınıf öğrencileri, Görsel Sanatlar dersinde Ayşe Erdem öğretmenleri ile birlikte form çalışması gerçekleştirdiler.

Nis

Okulumuzun lise bölümü öğrencileri tarafından bahçemizdeki ağaçların diplerinin havalandırılması çalışmaları gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzun anasınıfı ve ortaokul bölümü öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte sinema etkinliğine katıldılar.

Nis

Öğrencilerimiz Ayşe Erdem öğretmenleri ile birlikte Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiler.

Nis

"Ben Okuyorjm İstanbul Okuyor" isimli kitap okuma projemiz devam ediyor.

Nis

Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Kutadgu Bilig konulu pano çalışması gerçekleştirildi.

Zümremize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve lise bölümü öğrencileri ile birlikte Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret etti.

Ziyaretin gerçekleşmesine katkılarından dolayı Bağcılar Belediye Başkanı sayın Abdullah Özdemir'e teşekkür ederiz.

Okulumuzun öğretmen ve öğrencileri, Hârezmî Eğitim Modeli kapsamında Bağcılar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Ziyarette belediye yetkilileri tarafından öğretmen ve öğrencilerimize yönelik "sel" konulu seminer çalışması gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzun öğrencilerine yönelik Bagimder ve Bağcılar Müftülüğü'nün birlikte yürüttükleri proje kapsamında "Ramazan ve Bağımlılıkla Mücadele" konulu seminer düzenlenmiştir.

Bagimder ve Bağcılar Müftülüğü'ne teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğretmenleri ile öğrencileri iftar programında biraraya geldiler.

Okulumuzun lise bölümü 11. sınıf öğrencileri ile ortaokul bölümü 7. sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavları gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize üniversite ve liseye hazırlık süreçlerinde başarılar diler; deneme sınavlarının düzenlenmesinde emeği geçen Rehberlik öğretmenlerimize teşekkür ederiz.