İSTANBUL / BAĞCILAR - Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Okulumuzun Anasınıfı ve Ortaokul bölümü öğrencilerinin Bilim Proje Şenliği programı 31 Mayıs Çarşamba günü saat 14.00'da ve 8. Sınıf öğrencilerimizin Mezuniyet Töreni saat 16.00'da başlayacaktır.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizi bekliyoruz.

Ara

Okulumuzun 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı Lise ve Ortaokul bölümlerinin 1. Dönem 2. Ortak Sınav Takvimleri belli oldu.

Aşağıdaki görsellerden sınav tarihlerine ulaşabilirsiniz.

May

Uzaktan eğitime destek olmak amacıyla MEB tarafından hazırlanan çalışma fasiküllerinin 7 ve 8. Üniteleri yayımlandı.

Ortaokul bölümü öğrencilerimiz aşağıdaki bağlantıya tıklayarak MEB internet sitesinden ulaşabilir.

Nis

Açıköğretim Lisesi 2020/ 3. Dönem kayıt yenileme ve yeni kayıt yapma işlemleri 26 Nisan Pazartesi günü başlayıp 10 Mayıs Pazartesi günü mesai bitiminde sona erecektir.

Nis

Okulumuzun Lise ve Ortaokul öğretmenlerinin katılacağı II. Dönem I. Şube Öğretmenler Kurulu Toplantıları 15 Nisan Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecektir.

Nis

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi II. Dönem Veli Toplantıları, 18 Nisan 2021 Pazar günü 10:00-14:00 saatleri arası ZOOM programı üzerinden ONLINE (UZAKTAN) olarak gerçekleştirilecektir.

Sınıf Rehber Öğretmenlerimiz iletişim grupları aracılığıyla toplantı ID ve şifrelerini velilerimiz ile paylaşacaktır.

Nis

2020-2021 Eğitim ve Öğretim yılı Bağcılar Anadolu İmam Hatip Ortaokulu II. Dönem Veli Toplantıları, 17 Nisan 2021 Cumartesi günü 10:00-14:00 saatleri arası ZOOM programı üzerinden ONLINE (UZAKTAN) olarak gerçekleştirilecektir.

Nis

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve 5-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul'u Okuyorum temalı etkinlikler ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki görsellerden ulaşabilirsiniz.

Nis

Lise öğrencileri için 03-04 Nisan 2021 tarihlerinde EBA TV Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Nis

Ortaokul öğrencileri için 03-04 Nisan 2021 tarihlerinde EBA TV Uzaktan Eğitim Yayın Programına aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Yerinde karar süreci kapsamında eğitim kurumlarının açılma ve uygulama kriterlerine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuzun Ortaokul Bölümünün 2020-21 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Telafi Sınav takvimine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz online ortamda "İstiklâl Marşı´nın Kabulü´nün 100. Yılı" ve istiklal şairimiz "Mehmet Akif Ersoy´u Anma" temalı bir program düzenleyecektir.

Aşağıdaki görselden online programımız ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Mrt

Sınav başvuru tarihini kaçıran veya ücret yatırma işlemlerini zamanında gerçekleştiremeyen öğrenciler için başvuru ekranı 2 günlüğüne tekrar açılmıştır.

Detaylı bilgiye aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuzun 2020-21 Eğitim Öğretim Yılı Mart Dönemi Sorumluluk Sınavlarının tarihlerine aşağıdaki görselden ulaşabilirsiniz.