Nis

Okulumuzun anasınıfı ve ortaokul bölümü öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte sinema etkinliğine katıldılar.

Nis

Öğrencilerimiz Ayşe Erdem öğretmenleri ile birlikte Görsel Sanatlar ve Teknoloji Tasarım derslerinde çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiler.

Nis

"Ben Okuyorjm İstanbul Okuyor" isimli kitap okuma projemiz devam ediyor.

Nis

Okulumuzun Türk Dili ve Edebiyatı zümresi tarafından "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında Kutadgu Bilig konulu pano çalışması gerçekleştirildi.

Zümremize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Okulumuz öğretmen ve lise bölümü öğrencileri ile birlikte Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret etti.

Ziyaretin gerçekleşmesine katkılarından dolayı Bağcılar Belediye Başkanı sayın Abdullah Özdemir'e teşekkür ederiz.

Okulumuzun öğretmen ve öğrencileri, Hârezmî Eğitim Modeli kapsamında Bağcılar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Ziyarette belediye yetkilileri tarafından öğretmen ve öğrencilerimize yönelik "sel" konulu seminer çalışması gerçekleştirildi.

Bağcılar Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü yetkililerine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.

Okulumuzun öğrencilerine yönelik Bagimder ve Bağcılar Müftülüğü'nün birlikte yürüttükleri proje kapsamında "Ramazan ve Bağımlılıkla Mücadele" konulu seminer düzenlenmiştir.

Bagimder ve Bağcılar Müftülüğü'ne teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğretmenleri ile öğrencileri iftar programında biraraya geldiler.

Okulumuzun lise bölümü 11. sınıf öğrencileri ile ortaokul bölümü 7. sınıf öğrencilerine yönelik deneme sınavları gerçekleştirildi.

Öğrencilerimize üniversite ve liseye hazırlık süreçlerinde başarılar diler; deneme sınavlarının düzenlenmesinde emeği geçen Rehberlik öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümünde "İstiklal Marşı'nı Okuma Yarışması" düzenlendi.

Yarışmanın birincisi Yakup Ufacıkpınar, ikincisi Ömer Faruk Karataş ve üçüncüsü Muhammet Ali Demir isimli öğrencimiz olmuştur.

Yarışmanın düzenlenmesinde emeği geçen Türkçe dersi öğretmenlerimize ve katılım sağlayan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okul bahçemizde deneme sınavları ve pi günü yarışmasında dereceye giren öğrencilerimiz için ödül töreni gerçekleştirildi.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun 10. sınıf okuma grubu "Önder Kitap Yarışması" kapsamında "Afrika" isimli kitap üzerine tahlil çalışması gerçekleştirdiler.

Öğretmen ve öğrencilerimiz her hafta 1 kitabı okuyup değerlendirerek yarışmaya hazırlanmaktalar.

Recep Boz hocamıza ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencilerinin Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Hakan Uygur öncülüğünde mukabele okumaları devam ediyor.

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Okulumuzun ortaokul bölümü öğrencileri rehberlik faaliyetleri kapsamında Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ettiler.

Faaliyetin gerçekleşmesine katkıda bulunan rehberlik öğretmenimiz Necati Güngör ile Bağcılar Belediye başkanı sayın Abdullah Özdemir'e teşekkür ederiz.

Okulumuzun lise bölümünde öğretmenlerimiz öncülüğünde "18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma" programı düzenlenmiştir.

Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.