Bağcılar Anadolu İmam Hatip Lisesi

Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Caddesi 15.Sokak No 61 Bağcılar / İSTANBUL
Vizyon
Kendisi ve yaşadığı toplum için bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, inançlı gençler yetiştirmek; 21. yüzyılda gelişen ihtiyaçlara cevap verecek bireyler olarak onları hayata hazırlamak; insana değere veren, problemlere üretebilen milli ve manevi değerlerini koruyan ve geliştiren kişilikli insanlar olarak onları yetiştirmektir. Üniversitelerimizin tüm fakültelerini en iyi derecelerle kazanabilecek ve eğitimini iyi bir şekilde sürdürebilecek alt yapıya sahip öğrenciler yetiştirmektir.
Misyon
Manevi değerlerine bağlı, topluma faydalı, düşünen ve düşündüğünü söylemekten çekinmeyen, hitabeti kuvvetli, araştırmayı seven aktif gençler yetiştirmeyi ilke edinmiştir.
İngilizce-Arapça
Ulaşım
97 numaralı İETT otobüsü ile Güneşli Meydanı durağında inilmelidir. Okulumuz Güneşli Meydan´a 10 dakika uzaklıkta olup; Aksa Polikliniği ile Hikmet Nazif Kurşunoğlu Kız Meslek Lisesi´nin arasındaki yoldan aşağı inilerek Bağlar İSMEK binasının karşısında yer alan 15.Sokak´ın sonunda yer almaktadır.
Var
Bağlar Mahallesi, Bağcılar/İstanbul